Workshop de decorat dovleci 15 octombrie 2022

Galerie foto eveniment

 

“Flori pentru mama”, atelier floral pentru copii

 

Bună, mămici!

 
Vă doriți să dezvoltați CREATIVITATEA copiilor voștri, să petreceți timp de calitate alături de ei și să construiți împreună amintiri frumoase și valoroase? Ce modalitate mai bună decât să realizați împreună lucruri uimitoare?
Eu sunt Liliana Dumitru, designer florist, iar locul unde ideile mele prind viață este atelierul floral Selia Flowers. 
Pentru că vine primăvara, dar și Ziua mamei, vă invit alături de mine, împreună cu cel mic, la atelierul floral  cu tematica, "Flori pentru mama".
Ideea de la care am pornit a fost  dezvoltarea interesului copiilor pentru flori și  frumos, precum și realizarea unei activități părinte-copil, cel mai bun prilej de a vă conecta cu el. 
 

Ce vor face copiii?

Vor păși în minunata lume a florilor, unde vor descoperi din tainele lor și vor învăța cum să construiască singuri un aranjament floral,  pe care să-l dăruiască apoi ființei de preț, mama.
De ce să participe?  Pentru că:
 
  •   Vor descoperi  și vor testa lucruri noi
  •   Își vor dezvolta creativitatea 
  •   Vor învăța cum să îngrijească și să prețuiască florile, dar și cum se pot bucura de ele
  •   Este o activitate educativă și distractivă care le va stimula imaginația
  •   Este posibil să își descopere cu această ocazie aptitudini creative 
  •   Vor căpăta un sentiment de încredere și mândrie, știind că aranjamentul floral este realizat de ei
  •   Vor învăța faptul că, prin intermediul florilor, pot transmite sentimente, emoții, gânduri și aprecieri pentru cineva drag. 

Atelierele Iernii– Decorațiuni florale pentru Crăciun

Pentru că Sărbătorile vin … hai să aducem Magia și Spiritul Crăciunului în casa ta!

atelierele iernii 2021
Sunt Liliana Dumitru, designer florist și te invit cu bucurie să mi te alături la Atelierele Iernii – Decorațiuni florale pentru Crăciun, începând cu data 25 noiembrie de la ora 19:00, la primul din seria celor 3 ateliere de Crăciun!

Sub ghidajul meu vei învăța ce tehnici să folosești pentru a-ți crea singură cele mai reprezentative aranjamente florale de Crăciun cu care să îți împodobești casa de sărbătoare și să îi încânți pe cei dragi.

Ne vom lăsa inspirați de frumusețea acestor sărbători, de florile, cromatica și parfumul ei, iar tu știu sigur că vei fi încântată să îți creezi propriul aranjament după tehnicile florale descoperite aici. Și, de ce nu, poate chiar îți vei descoperi o nouă pasiune!

La noi în atelier miroase deja a cetină de brad, portocale, scorțișoara și anason, semn că cele mai așteptate sărbători din an sunt din ce in ce mai aproape.

Atelierele Toamnei – atelierele hobby floral online ale lunii OCTOMBRIE

Dacă ești pasionată de flori și îți dorești să afli cât mai multe din tainele lor, dacă Toamna este anotimpul tău preferat și vrei să îți aduci atmosfera de toamnă în casa ta, prin creații lucrate  chiar de tine sau pur și simplu vrei să îți faci o bucurie și să te relaxezi în compania florilor, te aștept cu bucurie alături de mine la Atelierele Toamnei!

Sunt Liliana Dumitru, designer florist și te invit, începând cu data de marți, 12 octombrie - să te relaxezi în compania florilor și  a tehnicilor de design floral, în cadrul atelierelor  noastre hobby floral online ale lunii OCTOMBRIE cu tematică de toamnă.

Ne vom lăsa inspirați de frumusețea și bogăția acestui anotimp, de florile, culorile și parfumul ei, iar tu știu sigur că vei fi încântată să îți creezi propriul aranjament după tehnicile florale descoperite aici. Și, de ce nu, poate chiar îți vei descoperi o nouă pasiune!

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.