Inchirieri

Platou-disc din ceară pentru evenimente

Un element de decor original, rafinat și elegant, realizat  din ceară.

Poate fi o variantă originală de prezentare a produselor de candy bar – dulciuri, fructe, pahare.

Diametrul platoului este de 22-23 cm și este un produs handmade realizat în atelierul floral Selia Flowers. Culoarea platoului se poate schimba în funcție de preferințele cromatice.

Preț  închiriere: 5,00 lei

Produs disponibil doar la comandă. Recomandam plasarea comenzii cu cel putin 21 zile înainte de data evenimentului. Dupa plasarea comenzii, veți fi contactat în vederea confirmării detaliilor și veti achita prin transfer bancar un avans din costul aranjamentului cuprins intre 50-100%.

In Bucuresti, transportul este gratuit doar la comenzi care depășesc suma de 200 lei. Livrăm personal la adresă, doar in Bucuresti.

Achizitionarea unui aranjament floral de pe pagina noastra presupune că ați citit și ați fost de acord  cu termenii și condițiile prezentate pe acest site.

Inchirieri

Disc suport decorativ din ceară pentru veselă

Un element de decor original, realizat  din ceară. Aduce multă culoare evenimentului, rafinament și eleganță.

Se pretează a fi folosit drept suport pentru vesela, în cadrul unor evenimente restrânse de maxim 25 de persoane, la care se optează pentru un setup de masă cu elemente de decor din ceară.

Diametrul platoului este de 32 cm și este un produs handmade realizat în atelierul floral Selia Flowers. Culoarea platoului se poate schimba în funcție de preferințele cromatice.

Preț  închiriere: 7,00 lei

Produs disponibil doar la comandă. Recomandam plasarea comenzii cu cel putin 21 zile inainte de data evenimentului. Dupa plasarea comenzii, veți fi contactat în vederea confirmării detaliilor și veti achita prin transfer bancar un avans din costul aranjamentului cuprins intre 50-100%.

In București, transportul este gratuit doar la comenzi care depășesc suma de 200 lei. Livrăm personal la adresă, doar in Bucuresti.

Achizitionarea unui aranjament floral de pe pagina noastra presupune că ați citit și ați fost de acord  cu termenii și condițiile prezentate pe acest site.

Inchirieri

Arcada evenimente

Da culoare, eleganta si frumusete evenimentului. Este realizata din flori de matase si este disponibila in regim de inchiriere, pe toata durata desfasurarii evenimentului.

Poate decora intrarea in salonul unde se desfasoara evenimentul sau poate fi folosita chiar si la exterior, alaturi de alte elemente de decor, creand o atmosfera eleganta.

Arata minunat in spatele mirilor, facand trecerea catre o lume de poveste.
Se preteaza foarte bine si pentru nuntile cu tematica rustica, putand fi amplasata in aer liber. In pretul inchirierii este inclus transportul pana la locatie (Bucuresti), montarea si demontarea acesteia, o singura data.

Pret inchiriere - 400 lei

Recomandam plasarea comenzii cu cel putin o luna inainte de data evenimentului. Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat in vederea confirmarii detaliilor si veti achita prin transfer bancar pretul integral al inchirierii.

In Bucuresti, livrarea este inclusa in pretul inchirierii. Livram personal la adresa stabilita, doar in Bucuresti.

Arcada se inchiriaza strict pe perioada desfasurarii evenimentului.

MENTIUNI SPECIALE :Pretul transportului - inclus in valoarea contractului - este calculat de la locatia PRESTATORULUI pana la locatia BENEFICIARULUI prevazuta in contract, respectiv unde se va desfasura evenimentul.

Pentru solicitari suplimentare de repozitionare a arcadei in alta locatie, alta decat cea prevazuta in contract, PRESTATORUL va percepe o taxa suplimentara de 100 lei pentru fiecare alta locatie.

In situatia in care, suportii pentru aranjamentele florale si arcada de flori sufera deteriorari pe parcursul desfasurarii evenimentului, urmare utilizarii lor in conditii neconforme, BENEFICIARUL se obliga la plata de despagubiri la valoarea integrala a produsului inchiriat deteriorat.

Arcada se inchiriaza strict pe perioada desfasurarii evenimentului. Transport – montat – demontat (o singura data), incluse in pretul de inchiriere. Achizitionarea unui aranjament floral de pe pagina noastra presupune ca ati citit si ati fost de acord  cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.

Decor cristelnita cu flori de bumbac, gheme,tillandsia uscata

Ghirlanda cristelnita realizata cu flori de bumbac, gheme si tillandsia. Baza este construita pe crengute de iedera din matase si organza de culoare alba.

Pret inchiriere - 50 lei

Recomandam plasarea comenzii cu cel putin o luna inainte de data evenimentului. Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat in vederea confirmarii detaliilor si veti achita prin transfer bancar pretul integral al inchirierii.

Livram personal la adresa stabilita, doar in Bucuresti.

MENTIUNI SPECIALE :

In Bucuresti, taxa de livrare, montare si demontare este de 30 lei, in situatia in care aveti contract incheiat cu noi doar pentru inchirierea ghirlandei

Ghirlanda se inchiriaza strict pe perioada desfasurarii evenimentului.

Achizitionarea unui aranjament floral de pe pagina noastra presupune ca ati citit si ati fost de acord  cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.