Invata de la noi cum sa lucrezi cu florile

Ne adresam celor care sunt pasionati de flori, care isi doresc sa patrunda in acest minunat univers si sa ii descopere tainele. Poate inca te mai gandesti daca sa pornesti pe acest drum sau poate chiar ai urmat cursuri in domeniu, dar simti ca inca mai este nevoie de ceva pentru a capata incredere in tine.

Noi vrem sa venim in intampinarea ta si iti propunem sa vii alaturi de noi, in atelierul nostru floral pentru a te ajuta sa depasesti aceste mici obstacole si sa patrunzi cu adevarat in tainele design-ului floral.

De ce? Pentru ca in floristica, fara perseverenta si multe ore de munca nu se poate ajunge prea departe, iar partea practica este extrem de importanta pentru orice florist in devenire.

Cum poti face asta si cu cine vei lucra?  Putem stabili o intalnire pentru a avea o discutie in care tu sa ne spui la ce nivel de pregatire te situezi, ce iti este neclar, ce mai ai nevoie sa inveti si unde crezi ca trebuie sa insistam. In urma ei vom stabili un program saptamanal in care vei lucra impreuna cu designer-ul nostru florist, Liliana Dumitru. Atat cat tu consideri ca ai nevoie!

Din partea noastra, disponibilitatea este zilnic, in intervalul orar 17-20, incepand de luni pana vineri.

Care sunt costurile? 350 lei pentru trei ore de consiliere/invatare, pret care include practica, florile si toate materialele necesare. 

Liliana Dumitru,

Designer florist

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.