Termeni si conditii

Date generale

Site-ul www.seliaflowers.ro aparține și este administrat de către DUMI DESIGN 2019 SRL,

Cod unic de înregistrare: 40588806,

Număr de ordine în registrul comerțului: J40/1510/2019,

Sediu: Strada Drumul Ciorogârla nr. 151B, Sector 6;

telefon 0722 515 535;

e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Accesarea www.seliaflowers.ro presupune acceptarea în întregime a Termenilor și condițiilor utilizării website-ului. De asemenea, plasarea unei comenzi presupune acordul dumneavoastră cu privire la termenii și condițiile generale aplicabile vânzărilor de produse de către DUMI DESIGN 2019 SRL cui 40588806 prin intermediul site-ului www.seliaflowers.ro, așa cum sunt prezentate în secțiunea comandă, livrare și retur. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment Termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicată pe site-ul www.seliaflowers.ro, urmând a intra în vigoare la data publicării.

Proprietate intelectuală

Conținutul site-ului www.seliaflowers.ro este proprietatea DUMI DESIGN 2019 SRL cui 40588806. Orice folosire, parțială sau integrală, a conținutului acestuia constituie o încălcare a Legii protecției drepturilor de autor nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare. Utilizatorii site-ului pot folosi conținutul acestuia doar pentru uz personal sau în scopuri de informare a altor cititori, caz în care au obligația de a menționa sursa. Folosirea conținutului site-ului se va face doar cu acordul prealabil, obținut în scris, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

.

No comments

Leave your comment

In reply to Some User

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.