Atelierele Toamnei – atelierele hobby floral online ale lunii OCTOMBRIE

Dacă ești pasionată de flori și îți dorești să afli cât mai multe din tainele lor, dacă Toamna este anotimpul tău preferat și vrei să îți aduci atmosfera de toamnă în casa ta, prin creații lucrate  chiar de tine sau pur și simplu vrei să îți faci o bucurie și să te relaxezi în compania florilor, te aștept cu bucurie alături de mine la Atelierele Toamnei!

Sunt Liliana Dumitru, designer florist și te invit, începând cu data de marți, 12 octombrie - să te relaxezi în compania florilor și  a tehnicilor de design floral, în cadrul atelierelor  noastre hobby floral online ale lunii OCTOMBRIE cu tematică de toamnă.

Ne vom lăsa inspirați de frumusețea și bogăția acestui anotimp, de florile, culorile și parfumul ei, iar tu știu sigur că vei fi încântată să îți creezi propriul aranjament după tehnicile florale descoperite aici. Și, de ce nu, poate chiar îți vei descoperi o nouă pasiune!

CÂND?

În 12 și 19 octombrie, începând cu ora 19:00.

CE VOM FACE?

Pentru ca tu să te poți bucura de frumusetea toamnei chiar in casa ta, îți voi arăta cum să iti decorezi propriul dovleac cu flori,  dar și cum să  îți construiești propria coroniță de toamnă.

BONUS: cum poți construi un dovleac , pe care apoi îl poți decora cu flori stabilizate și flori uscate.

UNDE?

Atelierele se vor desfășura online, astfel că tu te vei putea bucura de ele chiar din confortul casei tale.

CARE SUNT COSTURILE?

Costul pentru cele două ateliere este de 180 lei.

Foarte important! Primii trei înscriși  beneficiază de o reducere de 10% din costul total al atelierelor, iar participanții la atelierele anterioare au o reducere de 20%.

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI DACĂ ÎȚI DOREȘTI SĂ PARTICIPI?

După ce vei confirma participarea prin completarea formularului de mai jos și vei achita taxa de participare (toate detaliile le vei primi pe adresa ta de mail pe care eu o voi afla în momentul în care tu completezi formularul), te voi invita apoi în grupul special creat pentru desfășurarea acestor ateliere unde vei putea afla toate detaliile privind modul de desfășurare, materialele necesare, precum și lista cu furnizorii de materiale.

PÂNĂ CÂND TE POȚI ÎNSCRIE?

  • Înscrierile se încheie Luni, 11 Octombrie.

Dacă îți dorești să afli mai multe detalii, mă găsești la 0722515535 sau îmi poți trimite mesaj pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Îți voi răspunde cu bucurie!

Te aștept cu drag și inspirație alături de mine, pentru că eu abia aștept să meșterim împreună!

Îndrăgostită de flori, oameni și frumos

Liliana Dumitru, designer florist

Completati urmatorul formular de inscriere la 

Atelierele Toamnei – atelierele hobby floral online ale lunii OCTOMBRIE

 

 

No comments

Leave your comment

In reply to Some User

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.