Despre noi

Bine ati venit!

Pentru ca totul începe cu o frumoasa poveste …

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.

Am inceput prin a ne proiecta si construi propria gradina cu flori, lucru care ne-a facut sa ne apropiem si mai mult de aceste adevarate miracole ale naturii si, in acelasi timp, sa aflam si mai multe din tainele lor. Am adunat extrem de multe informatii, pe care mai apoi le-am pus in practica. Si pentru ca rezultatul a fost unul incantator, am fost indemnati de catre apropiati sa mai facem si alte gradini sa zambeasca.

Parca nu era chiar ceea ce ne doream, simteam ca apropierea noastra de flori trebuie sa fie cumva, altfel … asa ca, am luat-o de la capat si din nou am inceput sa invatatam si sa studiem despre flori, dar intr-un cu totul alt mod.

Au urmat zeci de ore de cursuri in domeniu, unde am studiat atat partea teoretica, cat si practica.

Dar, pentru ca asa cum stim cu totii faptul ca intotdeauna trebuie insistat pe partea practica, dar si ca sa capatam incredere in noi, in paralel cu toate aceste cursuri, am inceput sa exersam cunostintele predate. Un numar impresionant de ore, in care florile – si nu au fost putine la numar -  ne-au fost cel mai placut companion. Pentru ca in floristica, fara perseverenta si multe ore de munca nu se poate ajunge prea departe, iar partea practica este extrem de importanta pentru orice florist in devenire. Un drum frumos, parcurs cu daruire, pasiune si determinare si de care chiar suntem mandri.

Prin urmare, intr-un început de Februarie, din multă pasiune și iubire de flori și frumos, ne-am hotarat sa dăm frau liber imaginaţiei și am  început să scriem și să celebram, prin flori și cu ajutorul lor, începutul poveștii Selia Flowers si a atelierului nostru floral online.  De ce Selia? Pentru ca este povestea noastra de suflet si pentru ca ne reprezinta, fiind o combinatie - zicem noi reusita - intre initialele numelor noastre.

Oamenii frumosi nu au intarziat sa apara, iar noua ne place sa spunem ca scriem pentru ei povesti cu flori, pentru ca stim ca fiecare floare spune o poveste si fiecare aranjament este un manunchi de emotii, ganduri si sentimente.

Acordam atentie tuturor detaliilor si ne place sa personalizam creatiile, ceea face ca orice aranjament sa devina unic si diferit prin design-ul sau.

Asadar, cu bucurie, drag si multa inspiratie te asteptam sa creionam impreuna conceptul evenimentului mult visat sau aranjamentul drag sufletului tau, pentru a da personalitate, emotie si culoare evenimentului tau!

Liliana Dumitru,

Designer florist

De ce sa alegi serviciile noastre

Incantati fiind de povestile frumoase si oamenii care se ascund in spatele lor, ne place sa scriem pentru ei povesti cu flori. Stim ca fiecare floare spune o poveste si fiecare aranjament este un manunchi de emotii, ganduri si sentimente.

De ce sa ne alegi pe noi

Pentru ca ascultam cu atentie ceea ce iti doresti, iti dam idei noi si ne place sa acordam atentie tuturor detaliilor!

Pentru ca ne place sa dam personalitate, emotie si culoare evenimentului tau!

Nu intamplator, unul dintre indemnurile noastre este “Indrazneste sa fii diferit! Alege altceva!”.

Ne place sa creem design-uri “altfel” si sa ne personalizam creatiile, pentru ca orice aranjament al nostru sa devina unic si diferit prin design-ul sau. Pornind de la diferitele tehnici de design floral  studiate, am invatat ca aranjamentele  florale inseamna mult mai mult decat a aranja florile in asa fel incat sa obtinem un aranjament clasic.

Destul de multe dintre creatiile noastre au la baza tehnica spider web, o tehnica atat de versatila, la care noi apelam destul de des in creatiile noastre si care ne ajuta sa construim aranjamente speciale pentru evenimente (de la buchete de cununie, accesoriile pentru mireasa, lumanarile de nunta si botez, aranjamente de prezidiu si pentru invitati, pana la bijuterii florale). Din punctul nostru de vedere, o alta abordare, dintr-o cu totul alta perspectiva.

Asadar, te asteptam cu mare drag sa schitam impreuna conceptul evenimentului mult visat sau aranjamentul drag sufletului tau!

Selia Flowers  iti va fi alaturi cu multa inspiratie si o cafea buna din partea casei!

Acordam atentie tuturor detaliilor 

Orice aranjament devine unic

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.