Abonament floral

Livram aranjamente cu flori

Livram aranjamente cu flori proaspete de sezon, in regim de abonament,  pentru ca tu sa te bucuri de  fiecare anotimp in casa ta sau in mediul in care iti desfasori activitatea.

Atelierul nostru floral va vine in intampinare cu doua categorii de abonamente: pentru persoane fizice si pentru mediul de business.

Asteptam cu drag si bucurie sa aducem culoare si parfum de flori in casa ta sau a celor care conteaza pentru tine, dar si la birou, acolo unde iti petreci zilnic o mare parte din timp!

Fotografiile sunt doar cu titlu de prezentare.

Image
Pentru persoane fizice

Pentru persoane fizice

Vom fi alaturi de tine si te vom consilia cu mare drag in alegerea tipului de abonament si a celor mai potrivite flori/aranjamente florale pentru casa ta, dar si cu sfaturi despre cum sa iti ingrijesti aranjamentul, pentru a te putea bucura de el pe parcursul intregii saptamani.

 • Poti opta pentru una dintre cele trei variante de abonament: saptamanal, bilunar, lunar.
 • Costul, pentru toate cele trei tipuri de abonament, incepe de la 120 lei si este personalizat in functie de preferintele pentru flori, cantitate si bugetul maxim alocat.
 • Livrarea aranjamentelor se face in zilele de weekend.
 • Pentru Bucuresti, taxa de livrare este de 15 lei.
 • Valabilitatea primului abonament incheiat este de 8 saptamani.
 • De asemenea, daca te gandesti sa faci o surpriza placuta unei persoane dragi, sub forma unei unui abonament floral cadou, poti opta pentru una dintre cele trei variante de abonament pe care noi le punem la dispozitie (saptamanal, bilunar si lunar).

Ce oferim in cadrul unui abonament floral:

- consiliere gratuita in alegerea  celor mai potrivite aranjamente florale pentru casa ta;

- un aranjament  sub forma de buchet, construit dintr-un mix de flori de sezon sau, dupa preferinta, din acelasi tip de floare.

- In functie de preferinta, oferta poate fi si un aranjamentul floral construit din flori de sezon in vas, cos sau cutie (achizitionate de la noi, contra cost);

- 2 plicuri cu hrana pentru flori, daca aranjamentul este  sub forma de buchet;

- instructiuni si sfaturi despre cum sa iti ingrijesti aranjamentul, pentru a te putea bucura de el pe parcursul intregii saptamani;

- La toate tipurile de abonamente exista si varianta ca buchetele/aranjamentele sa fie construite si din flori exotice care au o durata de viata mai mare (ex: anthurium, strelitzia, amaryllis, orhidee etc.).

Pentru mediul de business

Pentru mediul de business

Asteptam cu drag si bucurie sa aducem culoare si parfum de flori in casa ta sau a celor care conteaza pentru tine, dar si la birou, acolo unde iti petreci zilnic o mare parte din timp! 

Daca doresti sa te bucuri de prezenta florilor si la birou, pentru a promova cu succes afacerea firmei tale, trebuie doar sa ne dai de veste!

Iti punem la dispozitie oferta noastra de abonament pentru mediul de business, care incepe de la 150 de lei si care, pe langa florile de sezon pe care vi le putem pune la dispozitie, poate sa includa – la cerere - si flori exotice (ex: anthurium, strelitzia, amaryllis, orhidee etc.).

 • Poti opta pentru una dintre cele trei variante de abonament: saptamanal, bilunar, lunar.
 • Costul, pentru toate cele trei tipuri de abonament, incepe de la 150 lei si este personalizat in functie de preferintele pentru flori, cantitate si bugetul maxim alocat.
 • In functie de preferinta, oferta poate fi si un aranjamentul floral construit din flori de sezon in vas, cos sau cutie (achizitionate de la noi, contra cost);
 • Livrarea aranjamentelor se face stabilind de comun acord o zi de livrare.
 • Pentru Bucuresti, taxa de livrare este de 15 lei.
 • Valabilitatea primul abonament incheiat este de 8 saptamani.

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.