X-MAS cu Selia Flowers

fireplace CopyServiciu de decorat/împodobit brazi și amenajare la interior cu decoruri specifice Sărbătorilor de iarnă

Crăciunul, cea mai frumoasă și încărcată de semnificații Sărbătoare a anului se apropie cu pași repezi.

Pentru că Sărbătorile de iarnă în curând vor bate la ușă, pentru a vă putea bucura din plin de magia și farmecul lor, vrem să vă  venim în întâmpinare și lansăm un serviciu nou, acela de a-ti imbraca locuința sau spațiul în care îți desfășori  zilnic activitatea, în straie de sărbătoare.

La tine acasă, îți putem decora bradul de Crăciun sau șemineul din living, scara interioară a casei sau doar colțișorul preferat.

Putem face asta chiar și la tine la birou sau poate la propriul studio foto care necesită decorare în spiritul sărbătorilor de iarnă, pentru ca mai apoi tu să poți imortaliza momente pretioase din viata  celor care îi trec pragul, într-un cadru natural, de poveste.

Ori poate deții un magazin pe care vrei sa îl decorezi de sărbătoare pentru a aduce încântare clienților tăi.

În oricare dintre situații, noi îți putem veni în ajutor.

Așadar, dacă nu dispui de suficient timp pentru a alege bradul și decorațiunile de Crăciun,  dacă ești prea ocupat sau nu ești dispus să pierzi câteva ore bune în trafic pentru a cumpăra cele necesare, dacă vrei să te eliberezi de stres în această perioadă aglomerată din an, dar iți doresti totuși foarte mult sa te bucuri de frumusețea sărbătorilor de iarnă și a bradului de Craciun, noi iti putem da o mână de ajutor, făcând asta în locul tău.

În funcție de preferințe, ne putem ocupa în locul tău de achiziționarea bradului și a ornamentelor cu care să îl împodobim sau îți putem construi noi decorurile  preferate cu aranjamente din elemente naturale, ori cu ornamentele pe care deja le ai achiziționate, pentru ca tu să te poți bucura din plin de atmosfera de sărbătoare din casa ta!

Te așteptăm cu drag și bucurie să ne pui la treabă! Tu trebuie doar să îți rezervi un loc din timp în agenda noastră!

Echipa Selia Flowers

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.