Serviciile noastre

Create special pentru tine

Abonament floral

Abonament floral

Livram aranjamente cu flori proaspete de sezon, in regim de abonament,  pentru ca tu sa te bucuri de  fiecare anotimp in casa ta sau in mediul in care iti desfasori activitatea.

Atelierul nostru floral va vine in intampinare cu doua categorii de abonamente: pentru persoane fizice si pentru mediul de business.

Invata de la noi cum sa lucrezi cu florile

Invata de la noi cum sa lucrezi cu florile

Ne adresam celor care sunt pasionati de flori, care isi doresc sa patrunda in acest minunat univers si sa ii descopere tainele. Poate inca te mai gandesti daca sa pornesti pe acest drum sau poate chiar ai urmat cursuri in domeniu, dar simti ca inca mai este nevoie de ceva pentru a capata incredere in tine.

Ateliere hobby floral

Ateliere hobby floral

Sunt Liliana Dumitru, designer florist și te invit cu bucurie să mi te alături la Atelierele organizate , iar sub ghidajul meu vei învăța ce tehnici să folosești pentru a-ți crea singură cele mai reprezentative aranjamente florale

Design de masa

Design de masa

Design de masa, tematica iarna si pentru un eveniment sau petrecere in natura

Inchirieri

Inchirieri

Servicii de inchiriere produse pentru evenimente

X-MAS cu Selia Flowers

X-MAS cu Selia Flowers

Serviciu de decorat/împodobit brazi și amenajare la interior cu decoruri specifice Sărbătorilor de iarnă

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.