De vorba cu tine

Miercuri, 16 Februarie 2022 19:15

Gânduri de februarie pentru draga mea mireasă

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am simțit nevoia să îți scriu, pentru că mă despart doar câteva ore de o discuție pe care am avut-o cu o tânără mireasă care îmi spunea că a intrat în criză de timp și nu mai are putere să se gândească acum la atât de multe amănunte care trebuie luate în calcul, evenimentul urmând să aibă loc peste doar câteva zile.

Pusă în situația de a renunța la ce își dorește cu adevărat din lipsă de timp, de alternative, de claritate, dar și de comunicare, ajunsese în punctul în care totul era deja mult prea obositor, o adevărată corvoadă chiar. Totul era deja prea mult pentru ea, iar asta m-a pus pe gânduri.

Draga mea, știu că și tu te-ai entuziasmat la aflarea veștilor despre reluarea evenimentelor fără prea multe restricții, începând cu luna mai. Și mai știu că ai început deja să îndrăznești să-ți faci planuri pentru evenimentul tău. Te felicit! La fel aș face și eu!

Dar pentru că și tu, și eu știm cât de epuizante și obositoare pot deveni pentru tine toate acele zile în care trebuie puse la punct absolut toate detaliile pentru ca evenimentul mult visat să iasă perfect, vreau să vin în întâmpinarea ta și să te ajut.

Este atât de simplu să stabilim o întâlnire în care să îmi povestești exact ceea ce îți doresti, pentru ca apoi să lași toate detaliile în seama mea.

Îți voi aduce bucurie, emoție, zâmbete și amintirea unui eveniment memorabil!

Tu trebuie doar să te bucuri și să aștepți relaxată, cu nerăbdare și entuziasm evenimentul tău de suflet! Tu trebuie să fii doar un zâmbet în acea minunată zi!

Ca să îți ușurez munca și să facem lucrurile pe îndelete, te invit cu bucurie să îmi povestești totul la o cafea, pe care promit să o savurăm în tihnă, atât cât ai tu nevoie!

Eu iau agenda și inspirația cu mine, iar tu, visul tău frumos. Te aștept cu drag!

Încredințează-mi visul tău frumos, dacă vrei ca el să devină realitate!

Îndrăgostită de flori, oameni și frumos

Liliana Dumitru, designer florist

Citit 230 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Februarie 2022 19:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Selia Flowers

Incantatoare si minunate, intotdeauna florile ne-au fascinat prin cromatica, parfum, forma si textura, dar mai ales prin momentele de relaxare, optimismul si energia pozitiva pe care ni le daruiau de fiecare data cand ne aflam in preajma lor.