Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale DUMI DESIGN 2019 SRL cui 40588806, cu sediul în București, Strada Drumul Ciorogârla nr. 151B, Sector 6, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet https://www.seliaflowers.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteți client al site-ului nostru, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi:

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se vă solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia vă fi creat automat un cont.

În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate, iar contul creat va fi șters automat.

Daca sunteți vizitator al site-ului, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați:

 Scopurile și temeiurile de prelucrării

Daca sunteți client al site-ului, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligațiilor legale care ne revin (de ex, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În cazul în care solicitați ștergerea contului, însă pe acel cont există cel puțin o comanda activă, cererea de ștergere a contului vă putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.

Daca vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fară însă a afecta prelucrările desfășurate de pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Nu închiriem / vindem datele dumneavoastră cu caracter personal către terțe părti.

Pe lângă operator, în anumite situații, datele pot fi accesibile pentru terțe părți precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, dacă este necesar, ca persoane împuternicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract să mențină confidentialitatea datelor și să le folosească exclusiv în scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către autoritățile publice centrale / locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

Modificări în politica de confidențialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. În cazul unor modificări majore pe viitor vei fi înștiințat pe email (dacă este posibil) sau prin afișarea unui mesaj specific pe site.

Aceasta pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugam să accesați secțiunea Politica de cookies.